Maak kennis met ons CO2-compensatieprogramma

CO2-uitstoot compenseren was nog nooit zo makkelijk!

Duurzaamheid is en blijft een van de belangrijkste thema’s waar we als maatschappij samen aan moeten werken. Zeker voor bedrijven die internationaal reizen, is het compenseren van de CO2-uitstoot een actueel en continue thema.

Veel grote organisaties hebben vaak al een eigen CO2-compensatieprogramma opgenomen in het reisbeleid en daarin een keuze gemaakt voor een specifiek project dat aansluit bij het MVO-beleid. Maar juist voor kleinere bedrijven is het niet altijd even makkelijk om een MVO-beleid op te stellen, projecten te kiezen en contracten af te sluiten. Ook moeten er data gedeeld worden waaruit blijkt hoeveel er gereisd is en dus hoeveel tonnen CO2 er daadwerkelijk gecompenseerd moeten worden. Een groot deel van onze klantengroep legt met enige regelmaat dit probleem aan ons voor. Zij willen:

CO2-uitstoot compenseren was nog nooit zo makkelijk!

Zorgeloos CO2 compenseren voor grote én kleine bedrijven

Goed nieuws! Uniglobe is een samenwerking aangegaan met Anthesis. Dit om onze grotere accounts te faciliteren in het delen van data, maar ook voor onze kleinere accounts een hele mooie oplossing!

Uniglobe heeft na intensief overleg met Anthesis als een van de eerste Travel Management Companies een eigen duurzaamheidsproject geadopteerd. Ons doel is om alle klanten die snel en eenvoudig willen compenseren hiermee te faciliteren. Al onze klanten kunnen nu aangeven of ze CO2 willen compenseren.

Hoe wij voor u CO2 compenseren met ons eigen duurzaamheidsproject

  • Wij activeren uw account in ons systeem.
  • Per boeking wordt dan weergegeven hoeveel CO2 uitstoot er is en welk compensatiebedrag dit betekent.
  • Dit bedrag wordt door uw organisatie tegelijk betaald met de boeking.
  • Uniglobe verzamelt eenmaal per maand alle bedragen en stort deze door naar Anthesis
  • De bedragen die u gecompenseerd heeft, kunt u ook terugvinden in de periodieke managementrapportages van Uniglobe.
  • Ieder jaar delen wij een officieel certificaat waaruit blijkt hoeveel CO2 er is gecompenseerd en welk project daarmee is ondersteund.

In onderstaande video licht Managing Director Rob Jansen stap voor stap toe hoe wij voor u CO2 compenseren met ons eigen duurzaamheidsproject. Deze wijze van compenseren leidt tot een veelvoud van compensatie van CO2. Zo zetten we samen waardevolle stappen naar een duurzame samenleving en toekomst.

Wilt u weten hoe ook wij de CO2-uitstoot van uw zakenreizen kunnen compenseren? Neem dan hier contact met ons op.

Travel Well!

Start typing and press Enter to search