Werkwijze.

Ontdek hier hoe we bij Uniglobe Alliance Travel te werk gaan wanneer u een reisaanvraag bij ons indient.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau
O

Om u een goed beeld te geven van onze services leggen we graag uit hoe Uniglobe Alliance Travel te werk gaat wanneer u een reisaanvraag bij ons indient.

Wij streven ernaar iedere offline boeking binnen 12 uur na het plaatsen van de  aanvraag een offerte aan te bieden. Indien spoed geboden is vanwege de vertrekdatum en/of het tarief, dan zorgen wij dat deze aanvraag met voorrang wordt behandeld.

Uniglobe Alliance Travel maakt voor iedere offerte-aanvraag een selectie uit het gehele aanbod op basis van beschikbaarheid, tarief, voorkeuren en het geldende reisbeleid. Wij offreren waar mogelijk meerdere opties.

Wij onderzoeken altijd de optie van SMART Ticketing en nemen dit mee in de offerte indien mogelijk (bijvoorbeeld kruistickets of tickets afgeven via kantoren in het buitenland).

Wij maken optimaal gebruik van het E-Global Fares Systeem, welke inzicht geeft in tarieven uit het wereldwijde netwerk van Uniglobe.

Op de datum dat de optie verloopt zoeken wij altijd contact met de boeker en laten direct een check uitvoeren of een ticket voordeliger kan worden afgegeven.

Wij plaatsen uw tickets waar mogelijk gratis voor u in optie.

De afhandeling van uw boekingen worden verwerkt door ervaren Business Travel Consultants.

Refunds van ongebruikte tickets worden automatisch door ons gegenereerd.

U kunt ons authoriseren om de saldo’s van uw spaarprogramma’s in te zien, te beheren en desgewenst te besteden aan vliegtickets.

Wij bieden de mogelijkheid om reserveringen voor hotels, autohuur, trein, taxi, visa etc. “op voucher” af te geven.

Voor het boeken van hotels maken wij gebruik van Uniglobe Booking Intelligence, onze eigen online boekingstool waarin tal van internationale hotelbrokers geladen staan zoals o.a. Expedia en Booking.com. Tariefverschillen tussen landen worden hierdoor inzichtelijk.

Naast bovenstaande bieden we veel enthousiasme en commitment om de samenwerking met uw organisatie tot een succes te maken!

Start typing and press Enter to search