Eenvoudig beheren van reizigersprofielen.

Dat kan met Umbrella Faces.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau
U

Uw reizen worden geboekt conform het reisbeleid van uw organisatie en de persoonlijke voorkeuren van de reizigers. Voor het boeken van zakenreizen maken wij namelijk gebruik van reizigersprofielen van de verschillende reizigers in uw organisatie. Deze profielen kunt u eenvoudig beheren, wijzigen en verwijderen. Denk hierbij aan spaarprogramma’s, voorkeuren, paspoort-gegevens en meer. Volledig gebouwd in lijn met PCI/DSS- en de AVG-wetgeving.

Wij maken hiervoor gebruik van een gerenommeerd systeem binnen de reiswereld: Umbrella Faces.

Waarom is profile management nodig?

  • Efficiëntie: het beheren van individuele reizigersprofielen helpt bij het stroomlijnen van boekingsprocessen. Wanneer profielen automatisch worden gesynchroniseerd en bijgewerkt, kan informatie snel worden opgehaald, waardoor het boeken van reizen sneller en efficiënter verloopt.
  • Nauwkeurigheiddoor reizigersprofielen centraal te beheren, worden fouten in boekingen verminderd. Dit zorgt voor minder miscommunicatie en zorgt ervoor dat reisplannen soepel verlopen. 
  • Personalisatie: het hebben van gedetailleerde reizigersprofielen maakt het mogelijk om een meer gepersonalisserde service te bieden. Dit kan variëren van voorkeuren voor zitplaatsen en maaltijden tot frequent flyer-nummers, wat bijdraagt aan een betere reiservaring. 
  • Compliance: in de huidige wereld is privacy van het grootste belang. Een goed profile management systeem houdt rekening met wet- en regelgeving rondom gegevensbescherming, zoals de AVG, waardoor de privacy van reizigers gewaarborgd is. 
  • Gemak: met een systeem als Umbrella Faces krijgt u meldingen bij het verlopen van documenten zoals paspoorten en visa, wat u helpt bij het tijdig plannen en voorbereiden van uw reizen.


Wat ons betreft is een solide en veilig profile management systeem essentieel voor elk bedrijf dat regelmatig te maken heeft boekingen van zakenreizen. 

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Onze klanten hebben en houden zelf het beheer over de persoonlijke reizigersprofielen. Dit kan via ons profile-management-systeem ‘’Umbrella Faces’’.
Umbrella zorgt voor overzicht en efficiëntie. Een profiel is snel aangemaakt en kan 24/7 worden aangepast.

 

Heeft u vragen over Umbrella of wenst u meer informatie te ontvangen? Ik help u graag!

Start typing and press Enter to search