Accountmanagement in een corona-realiteit

Een nieuwe WERKelijkheid. Vreemd he, zo’n leeg kantoor? Ik moet zeggen dat ik er ook niet aan kan wennen. Ik, Ilona Mertens, Accountmanager bij Uniglobe Alliance Travel, begin de dagen te missen dat ons kantoor in Rotterdam vol zat met mijn hardwerkende collega’s, ook al kan het soms een kippenhok zijn.

ilona-op-leeg-kantoor

Vorige week stond ik even in de file richting Rotterdam, dat voelde vreemd. Daarbij te bedenken dat ik regelmatig in de file stond vanuit Breda naar onze kantoren in Rotterdam, Arnhem of Goes. Eerlijk is eerlijk, ik mis die files niet, maar als je zo eventjes in de file staat, voelt het leven weer even ‘’als normaal’’ en dat gevoel was toch wel fijn.

Je begint je ‘’normale’’ dagelijkse leven te missen, ook al gaat dit soms als een sneltreinvaart voorbij.

Samen met alle forenzen als sardientjes in een vissenton in de metro, meezingen met de radio in de file, continue bellen met collega’s klanten/prospects en druk zijn met het schakelen tussen de vele werkzaamheden.

Op virtueel bedrijfsbezoek

In mijn functie als Accountmanager ben ik normaliter veel onderweg en bezoek ik allerlei mooie bedrijven en ontmoet ik interessante mensen. In de tijd van Corona kan dit nu niet en begin ik de face to face ontmoetingen met onze opdrachtgevers toch te missen! Gelukkig met de huidige technologie kunnen we goed in contact blijven met elkaar en spreek ik hen regelmatig. Maar ik vind niets leukers en belangrijker dan onze opdrachtgevers regelmatig live te ontmoeten, verschillende bedrijven van dichtbij te leren kennen, fulltime bezig te zijn met mijn passie (reizen) en het samenstellen van een efficiënt en kostenbesparend reisprogramma voor deze bedrijven en hun werknemers.

Uiteraard benutten wij de coronatijd goed met andere werkzaamheden zoals de ontwikkeling van nieuwe technologieën die zorgen dat we reizigers straks nog beter, sneller en kostenefficiënter kunnen servicen. Hierover later meer.

Boven alles blijft gezondheid het belangrijkste en hoop ik dat een ieder nog gezond is in deze gekke tijd waarin wij ons allemaal bevinden! Uiteraard ben en blijf ik onze opdrachtgevers graag van dienst en ik kan niet wachten om mijn (toekomstige) contactpersonen weer te ontmoeten.

Stay Safe & Healthy!
See you soon.

Start typing and press Enter to search