Waarom UBI de beste keuze is voor zowel u, als ons

Waarom UBI de beste keuze is voor zowel u, als ons

Duidelijk overzicht

Het grootste voordeel van UBI is dat het systeem inzicht geeft in alle boekingen die gemaakt worden voor uw bedrijf. Wij als reisagent hebben inzicht in de boekingen die u via uw eigen inlog maakt en kunnen u dus indien nodig altijd assisteren. Handig voor het geval er problemen zijn onderweg of indien u een reis wilt wijzigen. Andersom heeft u ook inzicht in de boekingen die u via één van onze Business Travel Consultants heeft gemaakt waardoor u alle reizen van een reiziger of het gehele bedrijf in één overzicht hebt. Dit overzicht kunt u gemakkelijk raadplegen mocht er onverhoopt iets gebeuren onderweg en u wilt weten waar uw reizigers zich op dat moment bevinden.

Alle luchtvaartmaatschappijen in één systeem

Met de komst van UBI hebben we nu in één oogopslag de verschillende tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen voor u op een rij. Het systeem kijkt niet alleen naar de reguliere maatschappijen maar neemt ook altijd lowcost-maatschappijen mee en controleert de speciale tarieven van alle maatschappijen. Hierdoor kunnen wij u nog sneller een offerte toesturen en bent u gegarandeerd van het beste tarief.

Uitgebreide hotelzoekmachine 

U herkent het wellicht wel, u zoekt een bepaald hotel en op iedere website die u bekijkt vindt u een ander tarief. Uniglobe Alliance Travel werkt met verschillende systemen waarin hotels geboekt kunnen worden. Met de komst van UBI is het zoeken op al deze websites verleden tijd, UBI controleert in een zoekopdracht deze verschillende aanbieders van hotels. Daarbij biedt UBI uitgebreide zoekfilters en handige plattegronden die u nog beter helpen het hotel te vinden welke aan uw specifieke wensen voldoet. Zo kunt u filteren op ontbijt wel/niet inbegrepen, het aantal sterren, gewenste prijs, de afstand tot een bepaalde locatie, op bepaalde faciliteiten zoals parkeren en een gym, etc. Nog een groot voordeel is dat bijna alle hotels op voucher geboekt kunnen worden. Dit houdt in dat de betaling via Uniglobe verloopt en u ter plaatse niets meer hoeft te voldoen.

Goede autohuurvergelijkingen

Ditzelfde voordeel hebben we bij het zoeken en boeken van huurauto’s. UBI helpt ons hierbij de verschillende aanbieders in één oogopslag te vergelijken. Ook hierbij zijn uitgebreide zoekfilters mogelijk, zoals gewenste prijs en autohuurcategorie. Om goed te kunnen zien wat voor categorie u boekt, wordt er een afbeelding van een voorbeeld-auto weergegeven. Zoals u van ons gewend bent heeft u ook hier de keuze voor een all-inclusive pakket. Bij een all-inclusive pakket is een ongelimiteerd aantal kilometers, schade- en diefstalverzekering en de taxen inbegrepen. Ook hierbij betaalt u via Uniglobe en hoeft u ter plaatse niets te voldoen. Indien u een dergelijk pakket boekt voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan op de eindfactuur. Voor zowel hotels als auto’s geldt dat eventuele tariefafspraken tussen uw bedrijf en een leverancier geladen kunnen worden in UBI.

Wist u daarnaast dat:

  • UBI een handige chat-functie heeft waardoor u ons naast telefonisch en per e-mail op nog een manier kunt bereiken
  • UBI gebruikt maakt van Machine Learning, waardoor het systeem de voorkeuren of vorige reizen van een reiziger onthoudt, dus nog makkelijker en sneller boeken!

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content