Niets is onmogelijk voor de Business Consultants van Uniglobe Alliance Travel!

Niets is onmogelijk voor de Business Consultants van Uniglobe Alliance Travel!

Met ons team zetten we altijd alles op alles om onze reizigers te helpen bij het plannen van gecompliceerde reizen en te assisteren bij eventuele wijzigingen, calamiteiten of bij repatriëring. In 2019 ontvingen we een aanvraag, welke een mooi voorbeeld biedt voor een reis die anders liep dan verwacht of gepland.

Ieder jaar bezoekt een van onze vaste klanten een zendingsechtpaar in Groenland. Groenland kent diverse airports waar vanuit Amsterdam op gevlogen wordt, maar deze keer is de eindbestemming van de klant Tasiilaq. Deze stad is gelegen op het Ammassalik eiland in de Sermersooq gemeente, in het zuidoosten van Groenland. Tasiilaq kent geen reguliere airport maar enkel een ‘heliport’. Dit betekent dat er enkel per helikopter op deze bestemming kan worden gevlogen. Je kunt je wellicht voorstellen dat dit geen reguliere route is en dat men er wel even over doet om deze bestemming te bereiken. Voor deze groep van 8 personen met een berg aan bagage heeft een van onze consultants uiteindelijk de volgende route geboekt:

Maar toen sloeg het weer om…

Op Groenland is het weer niet te voorspellen en heeft het land vaak te kampen met hevige sneeuwstormen. Op de dag dat de groep terug zou vliegen, brak het noodweer los waardoor alle vluchten werden geannuleerd en de groep nog twee extra dagen vast zat op Tasiilaq.

Op de nieuwe terugreis datum sloeg het weer wederom om en kreeg een van de reizigers daarnaast het trieste bericht dat een familielid in Nederland was overleden en deze reiziger per direct naar huis moest. Ieder uur hebben onze specialisten de vluchten nauwlettend in de gaten gehouden om de eerst mogelijke vlucht voor deze reiziger naar huis te boeken. Na drie dagen werd het beter weer waardoor er eindelijk weer mogelijkheden waren voor dit gezelschap en boekte wij de eerst mogelijke vluchtencombinatie richting huis.

Doordat wij 24/7 toegang hebben tot de gegevens van onze reizigers, kunnen wij bij wijzigingen of calamiteiten snel inspringen. Door onze geavanceerde boekingssystemen en afspraken met vervoerders wereldwijd hebben we daarnaast alle mogelijke reisopties in het vizier. Lees hier meer over hoe uw zakenreisboekingen bij Uniglobe Alliance Travel tot stand komen.

Het is soms een ingewikkelde puzzel, maar deze leggen we graag voor onze klanten. Zodat zij onbezorgd kunnen reizen en verblijven of juist snel thuis kunnen komen als de omstandigheden hierom vragen.

Travel Well!

Ilon Kruidhof
Business Travel Consultant

Start typing and press Enter to search