Gemakkelijk en snel eenvoudige zakenreizen online boeken via UBI

Gemakkelijk en snel eenvoudige zakenreizen online boeken via UBI

Soms weet je precies welke vluchten je wilt en welk hotel je wilt boeken. In plaats van te wachten op een reactie van onze reisadviseurs, kun je zelf snel en gemakkelijk zakenreizen online boeken via UBI (de online bookingtool van Uniglobe Alliance Travel). Het boeken van je zakenreis was nog nooit zo eenvoudig!

Gemakkelijk vluchten en hotels boeken via UBI

Stel je voor dat je een retourvlucht naar Birmingham nodig hebt, samen met een hotel op de luchthaven. Met UBI voer je simpelweg de route en data in, en het systeem zoekt direct alle mogelijke vluchtcombinaties voor je op. Met handige filters en zoekopties vind je snel de juiste retourvlucht en voeg je deze toe aan je tripcart. Vervolgens zoek je eenvoudig het gewenste hotel uit, selecteer je de kameropties en voeg je deze ook toe aan je tripcart. In een paar klikken kun je eenvoudige jouw zakenreizen online boeken.

Hotel boeken in UBI.

Gemakkelijk en snel eenvoudige zakenreizen online boeken via UBI

In slechts 15 minuten heb je alles geboekt en profiteer je van de actuele prijzen. Je ontvangt direct een bevestiging en kunt meteen verder met andere taken. De voordelen van zelf boeken via UBI zijn duidelijk:

  • Direct inzicht in de prijs van je boeking.
  • Direct zakenreizen online boeken en profiteren van actuele prijzen.
  • Geen wachttijd op een offerte of bevestiging van een reisadviseur.
  • Direct toegang tot al je bevestigingen.
  • Tijdbesparing, zodat je snel weer verder kunt met andere werkzaamheden.

Vlucht boeken in UBI.Gemakkelijk en snel eenvoudige zakenreizen online boeken via UBIVlucht boeken in UBI.

Gemakkelijk en snel eenvoudige zakenreizen online boeken via UBI

Maatwerk reisadvies: Ons offline team staat voor je klaar

Hoewel UBI perfect is voor het snel en efficiƫnt boeken van eenvoudige reizen, kan het voor complexere reisaanvragen nog steeds verstandig zijn om contact op te nemen met ons offline team. Onze expertise en advies kunnen van extra waarde zijn voor dergelijke reizen. Met UBI heb je de vrijheid om zelf eenvoudige zakenreizen online te boeken, terwijl ons team klaarstaat om te helpen bij de meer ingewikkelde reisbehoeften.

Start typing and press Enter to search