Werkwijze.

Ontdek hier hoe we bij Uniglobe Alliance Travel te werk gaan wanneer u een reisaanvraag bij ons indient.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau
O

Om u een goed beeld te geven van onze services leggen we graag uit hoe Uniglobe Alliance Travel te werk gaat wanneer u een reisaanvraag bij ons indient.

Ieder offline boekingsverzoek zal te allen tijde ernaar streven binnen 12 uur na een aanvraag een offerte aan te bieden. Indien spoed geboden is vanwege de vertrekdatum en/of het tarief dan zorgen wij dat deze aanvraag met voorrang wordt behandeld.

Uniglobe Alliance Travel maakt voor iedere offerte-aanvraag een selectie uit het gehele aanbod op basis van beschikbaarheid, tarief en voorkeur op basis van het geldende reisbeleid. Wij offreren waar mogelijk meerdere opties.

Uw afhandeling van boekingen worden verwerkt door ervaren Business Travel Consultants.

Wij plaatsen uw tickets waar mogelijk gratis voor u in optie.

Op de datum dat de optie verloopt zoeken wij altijd contact zoeken met de boeker en laten direct een check uitvoeren of een ticket voordeliger kan worden afgegeven.

Wij maken optimaal gebruik van het E-Global Fares Systeem, welke inzicht geeft in tarieven uit het wereldwijde netwerk van Uniglobe.

Wij onderzoeken altijd de optie van SMART Ticketing en nemen dit mee in de offerte dit indien mogelijk (bijvoorbeeld kruistickets of tickets afgeven via kantoren in het buitenland).

Refunds van ongebruikte tickets worden automatich door ons gegenereerd.

Wij kunnen desgewenst uw spaarprogramma’s beheren. Wij checken in dit geval periodiek de saldo’s en besteden het saldo (in overleg met u) aan vliegtickets.

Wij bieden de mogelijkheid om reserveringen voor hotels, autohuur, trein, taxi, visa, etc. “op voucher” af te geven.

Uniglobe gebruikt hotelbroker systemen waarin meer dan 30 engines zijn geladen over alle continenten. Tariefverschillen tussen landen worden hierdoor inzichtelijk.

Naast bovenstaande bieden we veel enthousiasme en commitment om de samenwerking met uw organisatie tot een succes te maken!

Start typing and press Enter to search