Whitepapers & Cases.

Expertise en behaalde doelstellingen in beeld gebracht.

O

Ontdek aan de hand van concrete resultaten hoe wij – dag in en uit – de targets voor onze opdrachtgevers behalen. Bekijk onze Whitepapers en Cases met tips die direct toepasbaar zijn binnen uw bedrijf.

Whitepaper: Kosten Besparen

U wilt dat uw collega’s of medewerkers comfortabel reizen en dat de reiskosten overzichtelijk blijven. De grote hoeveelheid bonnetjes (en de bijbehorende kosten) in kaart brengen, blijft een gepuzzel. Zeker wanneer er vluchten en hotels wijzigen door een veranderd reisschema of vertragingen. Een hele zoektocht voor een administratieve afdeling. Werkt u in een groeiend bedrijf met een middelgroot reisbudget? Onze visie op kosten besparen en inzicht verlenen ontdekt u gratis in deze whitepaper.

kosten-besparen-whitepaper-uniglobe-alliance-travel
30 onmisbare apps whitepaper

Whitepaper: 30 onmisbare apps

In deze kostenloze whitepaper zetten wij 30 onmisbare apps op zakenreis op een rij. Als zakenreiziger is uw smartphone onmisbaar. Zo gebruikt u uw telefoon tegenwoordig niet alleen meer om te bellen, maar is het onderweg ook een hele goede vervanging voor een laptop. Naast bellen en berichten sturen is het mogelijk om e e-mails te beantwoorden, zakenrelaties te onderhouden, een hotel te boeken en meer. Maar er is nog veel meer mogelijk dan u denkt. Zo zijn er verschillende apps beschikbaar om het reizen nog makkelijker en overzichtelijker te maken. Welke apps essentieel zijn voor een zakenreiziger ontdekt u in deze whitepaper.

Whitepaper: 3 fouten die bedrijven maken bij het boeken van zakenreizen

Meer dan tien jaar lang verzorgen wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers zakenreizen voor MKB-bedrijven in uiteenlopende branches. Dagelijks hebben wij contact met Travel Managers, zakenreizigers en nieuwe opdrachtgevers die geïnteresseerd zijn om hun zakenreizen goed in te richten. Wij zien dat veel bedrijven dezelfde fouten maken en hebben een top 3 gemaakt van fouten die bedrijven maken bij het boeken van zakenreizen voor hun medewerkers.

whitepaper-3-fouten-boeken-van-zakenreizen

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content