De verschillende economy voorwaarden van KLM, Delta Airlines, Lufthansa

De verschillende economy voorwaarden van KLM, Delta Airlines, Lufthansa

Bij het boeken van een vlucht in de economy klasse krijg je vaak verschillende tarief opties. Echter, hanteert iedere luchtvaartmaatschappij hierbij ook weer verschillende voorwaarden. Om het je wat makkelijker te maken en het tarief te kunnen kiezen wat het beste bij je reis past, zetten we de economy voorwaarden van KLM, Delta Airlines en Lufthansa onder elkaar: drie van de meest geboekte luchtvaartmaatschappijen bij Uniglobe Alliance Travel.

Economy voorwaarden KLM          

KLM biedt op de meeste routes drie verschillende economy tarieven aan. Dit zijn de Economy Light, Economy Standard en Economy Flex tarieven. Afhankelijk van je bestemming hangen aan deze tarieven verschillende voorwaarden en services.

Vluchten binnen Europa:De verschillende economy voorwaarden van KLM

Vluchten tussen Europa en Afrika:De verschillende economy voorwaarden van KLM

* Voor vluchten van of naar Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Mozambique is bij Light geen bagage inbegrepen. Bij Standard en Flex is 1 stuk ruimbagage inbegrepen.

Andere intercontinentale vluchten:

De verschillende economy voorwaarden van KLM

*Als je vanuit de Verenigde Staten, Canada, Mexico of Papeete naar Nederland of Frankrijk reist, kun je bij een standaard tarief een gratis standaardstoel kiezen voordat de check-in opent.

Economy voorwaarden Delta Airlines

Bij Delta Airlines zijn er binnen de economy klasse twee verschillende economy tarieven. Dit zijn de Basic Economy & Main Economy fares.

De verschillende economy voorwaarden van Delta Airlines

Economy voorwaarden Lufthansa

Lufthansa biedt binnen hun Economy klasse drie verschillende economy tarieven. De Economy Light, Economy Classic en de Economy Flex. Zie hieronder welk tarief het beste bij jouw reis past.

De verschillende economy voorwaarden van Lufthansa

Het maken van een keuze tussen diverse economy tarieven kan een uitdaging zijn, maar hopelijk heeft deze beschrijving je geholpen bij het begrijpen van de voorwaarden en services die bij elk economy tarief horen.

Onthoud dat de juiste keuze afhangt van jouw persoonlijke behoeften en reisvoorkeuren. Of je nu op zoek bent naar meer flexibiliteit, inclusieve bagageopties of andere voordelen, deze informatie kan je helpen bij het kiezen van het tarief dat het beste bij jouw zakenreis past.

Voor meer informatie en specifieke vragen, staan we altijd klaar om te helpen bij het vinden van het juiste tarief voor jouw behoeften.

Travel Well!

Dionne Jonker,
Online Business Travel Consultant

Disclaimer: er kunnen geen rechten worden ontleend aan de genoemden voorwaarden in dit blog. Check voor de meest actuele voorwaarden altijd de website van de airline of neem contact op met onze business travel consultants. 

Start typing and press Enter to search