Traineeship: Talent Development Program.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

  Zie jij jezelf als teamleider of manager van de toekomst binnen de Travel en Meeting Industry?

 Wil je kennis maken met de dynamiek en het reilen en zeilen binnen een Travel Agency die tot de wereldwijde top 5 behoort?

 Wil je binnen 9 maanden één of meerdere facetten van een Travel Professional doorlopen?

 Wil je jezelf ontwikkelen, inzicht krijgen in je competenties en begeleid worden door ervaren business professionals?

Kick-start van je carrière in de internationale reiswereld!

Wij werken o.a. voor:

het-traineeship-i-dw

Inhoud Talent Development Program

  • Coaching: Je wordt door jouw manager of mentor direct gecoacht, zodat jij jouw gestelde doelen kan realiseren.
  • Training on the job: Maak een snelle start in de organisatie door gelijk hands-on aan de slag te gaan met verschillende werkzaamheden. Zo verwerf jij snel praktische vaardigheden en de benodigde kennis. Uiteraard wordt je hierin begeleid door jouw collega’s en managers.
  • Intervisie: We stimuleren het vergroten van jouw kennis en ervaring door het voeren van intervisiegesprekken aan de hand van concrete cases over de praktijk van alledag.
  • Cursus of training extern: Naast interne begeleiding krijg je ook de mogelijkheid voor het volgen van externe trainingen of cursussen. Dit is van toegevoegde waarde voor het opdoen van diversiteit aan kennis en ervaring. 
  • E-learning: Als aanvulling op de training- en ontwikkelingsactiviteiten wordt eventueel e-learning ingezet voor jouw verdere ontwikkeling.

Wil jij jezelf ontwikkelen in de internationale reiswereld voor een echte kick-start van jouw carrière?

Eén van onze collega’s die jou voorging!

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Ilona, Accountmanager bij Uniglobe Alliance Travel. Zelf ben ik als enthousiaste trainee bij Uniglobe gestart en heb ik mijzelf door de goede begeleiding, brede doorgroeimogelijkheden en fijne ervaren collega’s kunnen ontwikkelen tot mijn huidige functie binnen dit dynamische bedrijf! Ben jij de volgende young professional die een toffe job in de internationale reiswereld ambieert?

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 1.000 kantoren in 80 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content