Meet the team: Business Travel Consultant Roel stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie UNIGLOBE Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij UNIGLOBE Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking vaak verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Roel graag aan je voor. Roel is sinds 2006 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! En leuk detail, Roel was de eerste medewerker van UNIGLOBE Alliance Travel en werkt nog steeds met veel plezier bij ons. Wij stellen hem enkele vragen over zijn werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

Hoe lang werk je voor UNIGLOBE en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik ben inmiddels al 13 jaar in dienst bij UNIGLOBE, dus dat is vanaf het allereerste begin. In de loop van de tijd hebben we een mooie groei meegemaakt en heb ik veel nieuwe collega’s leren kennen. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Ik ga heel graag op reis naar Thailand. Een prettig klimaat, lekker eten en een prachtige omgeving zijn voor mij de redenen om hier naar toe te gaan. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Reizen is mijn favoriete hobby. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Ik vind het persoonlijk contact met de klanten erg leuk. Ik ben heel betrokken bij mijn klanten. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Ik heb ooit eens een tournee voor een artiest in Azië en Australië moeten uitwerken. Hij ging anderhalve maand op tournee en vloog vrijwel elke dag naar een andere bestemming. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Wij zijn zeer deskundig, professioneel en geven persoonlijk advies. Wij kennen onze opdrachtgevers en samen met mijn collega’s hebben wij heel veel ervaring in huis. ”

Click to Hide Advanced Floating Content