Meet the team: Business Travel Consultant Nhi stelt zich voor!

In onze nieuwe serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie UNIGLOBE Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij UNIGLOBE Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

In de eerste “Meet the team” bijten we het spits af met Nhi, sinds 2013 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Paspoort van Business Travel Consultant Nhi

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Bali en de Gili-eilanden. Ik houd van de cultuur, de natuur en het lekkere eten. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Reizen, winkelen en uit eten gaan. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Zakenreizigers weten precies wat ze willen. Het is een fijn idee dat ze mij het vertrouwen geven om voor hen uit te zoeken hoe ze het beste op hun bestemming kunnen komen.
We krijgen met veel verschillende bestemmingen te maken, van Zuid-Amerika, Rusland tot Australië. Onze zakenreizigers reizen de hele wereld over. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Soms is het een hele puzzel als een klant diverse afspraken over verschillende landen gepland heeft staan. Wij maken daar dan een passend reisschema voor. Deze uitdagingen maken het werk extra leuk. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Wij “ontzorgen”. We regelen de hele reis en dat kan beginnen met het vervoer vanaf huis of parkeren op de luchthaven, tot aan de bestemming. Mocht de meeting eerder klaar zijn of men moet langer blijven, dan kunnen wij onze klant helpen met het boeken van een nieuwe vlucht en/of aanvullende hotelaccommodatie. Dat kan dan al geregeld worden met 1 telefoontje naar ons. ”

 

Click to Hide Advanced Floating Content