Meet the team: Business Travel Consultant Lenny stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie UNIGLOBE Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij UNIGLOBE Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Lenny graag aan je voor. Lenny is sinds 2018 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

Hoe lang werk je voor UNIGLOBE en hoe ben je in dit vak beland?

” In dienst sinds 1 augustus 2018, maar inmiddels reeds 27 jaar werkzaam als Business Travel Consultant. Toen ik in Atheneum 6 zat ging ik mijn 1e vliegvakantie boeken. De dame die mij hielp was zo enthousiast over haar werk, dat ik mij heb ingeschreven bij het AVR (reisburo vakschool). Na een stage van 3maanden ben ik nooit meer weggegaan uit de reiswereld. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete vakantiebestemming is Zuid-Afrika. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Dat is toch wel leuke dingen doen met mijn 2 kinderen. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Ik vind het contact dat wij hebben met onze klanten enorm leuk. En soms is het ook best een uitdaging om zaken geregeld te krijgen als er weinig beschikbaarheid is of als er specifieke zaken gevraagd worden. In het verleden heb ik voor een adoptiebedrijf gewerkt. Ik wist dan vaak eerder dat ze hun kindje mochten gaan halen dan de ouders zelf. Een bijzondere en emotionele ontmoeting als de reizigers aan mijn balie kwamen. En hoe leuk was het als je naderhand een foto gestuurd kreeg met een bedankje van hun prachtige gezinnetje. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Ik ben gaan werken bij UNIGLOBE Alliance omdat ik vind dat er echt hart is voor onze klanten. Er is een hoog service niveau en hanteren een snelle reactietijd. ”

Click to Hide Advanced Floating Content