Meet the team: Business Travel Consultant Bea stelt zich voor!

In onze nieuwe serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie UNIGLOBE Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij UNIGLOBE Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Bea graag aan je voor. Bea is sinds 2018 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the team: Business Travel Consultant Bea stelt zich voor!

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” China! Zo’n groot land en na zeven reizen gaat het nog steeds niet vervelen, elke keer ontdek ik weer wat nieuws! De historie, de natuur, Tibet, het heerlijke eten…zal ik maar weer een ticket boeken? ”

Wat zijn je hobby’s?

” Naast het maken, voorbereiden en genieten van reizen, gaan er bij mij veel uurtjes naar het schrijven van blogs en fotografie. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Het puzzelen en het afstemmen van de wensen van de klant op het beschikbare aanbod vind ik leuk. Ik word er blij van als ik na een hele zoektocht toch net een meer voordelig ticket heb kunnen vinden. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Geen wens is mij te gek en het is juist een uitdaging om dit te kunnen regelen voor de klant.  ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Alliance Travel heeft service, klanttevredenheid en passie hoog in het vaandel staan en dat werkt overal in door. Bent u daar naar op zoek? Dan bent u bij Alliance Travel aan het juiste adres! ”

Click to Hide Advanced Floating Content