Welkom

W

Welkom in de digitale brochure van Uniglobe Alliance Travel. In deze omgeving vindt u alle informatie over onze services & tools en alle voordelen die het boeken van zakenreizen via Uniglobe Alliance Travel kan bieden voor uw organisatie.

Hieronder staan 7 onderwerpen die u helpen snel en makkelijk te navigeren door deze digitale brochure. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons accountmanagement team altijd bereiken via onderstaande gegevens.

We are here for U

Direct een vraag?

+31 (0)88 202300

sales@uniglobealliancetravel.nl

1. Werkwijze

Graag leggen we uit hoe we bij Uniglobe Alliance Travel te werk gaan wanneer u bij ons een reisaanvraag indient. Op deze manier krijgt u een goede indruk van onze services en komt u niet voor verrassingen te staan.

3. Reisadministratie

Als wereldwijde top 5 zakenreispartner werken wij met de beste reisadministratie-systemen die er op dit moment op de markt zijn: AirPlus Technology Industry Travel Payment Solutions en AMEX Business Travel Account. Dit betekent meer overzicht en gemak, zoals één verzamelfactuur voor alle reisonderdelen, overzichtelijke statements en reserveringen op voucher.

5. Profile Management (Umbrella Faces)

Uw reizen worden geboekt conform het reisbeleid van uw organisatie en de persoonlijke voorkeuren van de reizigers.

In ons systeem: Umbrella Faces, kunt u eenvoudig en veilig de profielen van reizigers beheren, wijzigen en verwijderen. Denk hierbij aan spaarprogramma’s, reisvoorkeuren, paspoort-gegevens en meer. Tevens ontvangt u ruim van te voren een notificatie wanneer een reisdocument van een reiziger komt te vervallen. Het systeem is volledig gebouwd in lijn met PCI/DSS- en de AVG-wetgeving.

Direct een vraag?
+31 (0)88 202300
sales@uniglobealliancetravel.nl

Start typing and press Enter to search