Download hier de Uniglobe Social Mediakits.

Samen naar een duurzamere toekomst.

V

Voor Facebook, Instagram en LinkedIn hebben wij social media posts uitgewerkt die u kunt gebruiken op de social media kanalen van uw eigen organisatie.
In de Uniglobe Social Mediakit zijn voor uw gemak een aantal afbeeldingen aangeleverd, die u kunt gebruiken per social media kanaal.

Wilt u liever zelf een eigen social media post maken, passend bij de huisstijl en strategie van uw organisatie? Dan is dat uiteraard geen probleem! Wel willen wij u vragen om dan een aantal punten in de social media post te verwerken. Deze punten vindt u in de onderstaande Social Posts Facebook, Instagram & LinkedIn Social Mediakits.

Complete Social Mediakit

complete-kit

De Complete Social Mediakit omvat: Uniglobe Alliance Travel en Climate Neutral Group branding images, social media afbeeldingen voor Facebook, Instagram & LinkedIn, te gebruiken Stock Images en een begeleidend document inclusief social media voorbeeldteksten.

Branding Images

branding-logos

De Branding Images Mediakit omvat: Uniglobe Alliance Travel en Climate Neutral Group branding images.

Social Posts Facebook

branding-fb

De Social Posts Facebook Mediakit omvat: social media afbeeldingen om op de Facebook pagina van uw organisatie te plaatsen en een begeleidend document inclusief social media voorbeeldteksten.

Social Posts Instagram

branding-fb

De Social Posts Instagram Mediakit omvat: social media afbeeldingen om op de Instagram pagina van uw organisatie te plaatsen en een begeleidend document inclusief social media voorbeeldteksten.

Social Posts LinkedIn

branding-fb

De Social Posts LinkedIn Mediakit omvat: social media afbeeldingen om op de LinkedIn pagina van uw organisatie te plaatsen en een begeleidend document inclusief social media voorbeeldteksten.

Stock Images

stock-images

De Stock Images Mediakit omvat: rechtenvrije Stock Images. Wees vrij om deze afbeeldingen te gebruiken, wanneer u wenst om de social media posts passend bij de huisstijl en strategie van uw organisatie te maken.

Start typing and press Enter to search